Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ - Lariplast sa

lariplast philosophy

Η Lariplast έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο αντίληψης και αντιμετώπισης των πλαστικών προϊόντων. Η φιλοσοφία μας απορρέει από μια σειρά αξιών που διέπουν κάθε βήμα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Οι άνθρωποί μας αποτελούν το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο για την επιτυχημένη πορεία μας.

Είμαστε κάθε στιγμή δίπλα στους συνεργάτες και στους πελάτες μας, σε κάθε τους βήμα και ξεχωριστή ανάγκη. Προσφέρουμε ενεργά στην κοινωνία, συνεισφέροντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε ποιοτικούς χώρους και εγκαταστάσεις, επενδύοντας σε μονάδες ανακύκλωσης πλαστικού και διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων μας, βάσει του ΕΝ ISO 9001: 2000.

Έχουμε αναπτύξει το αρτιότερο δίκτυο γραμμών παραγωγής για το πιο ολοκληρωμένο και πλήρες αποτέλεσμα, με κριτήριο την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας. Κάθε ενέργειά μας συμβαδίζει με τις διεθνείς προδιαγραφές, όπως απορρέουν από τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές ρυθμίσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό..

Η ποιότητα και η πρωτοπορία αποτελούν τις δύο βασικές αρχές μας, συντελώντας στη δημιουργία μιας εταιρείας, η οποία ενεργεί με γνώμονα την προσοχή στη λεπτομέρεια και το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ - ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 2023

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2023

 
FaLang translation system by Faboba