ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ - Lariplast sa

lariplast people

Το ανθρώπινο δυναμικό για τη Lariplast αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της δυναμικής ανάπτυξης και της αποτελεσματικής της λειτουργίας.

Η σωστή οργάνωση και το υψηλό επίπεδο γνωστικής κατάρτισης των στελεχών, σε συνδυασμό με μια εμπειρία 39 χρόνων, οδήγησαν στην ανάπτυξη μίας ομάδας «επαγγελματιών». Στοχεύουμε πάντα και προσελκύουμε άτομα με πιστοποιημένες ικανότητες, που συνδυάζουν τη γνώση της αγοράς και το μεράκι..

Η Lariplast επενδύει σημαντικότατο μέρος των πόρων της σε σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία για την αποτελεσματική διοίκηση και την ολοκληρωμένη εκπαίδευση του προσωπικού της. Ενδεικτικά αναφέρουμε σύστημα διαχείριση πόρων ERP, σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και οργάνωσης πωλήσεων CRM, σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων WMS, ηλεκτρονικό κατάστημα B2B, πληροφοριακό σύστημα MIS.

Ταυτόχρονα, προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, έχουμε αναπτύξει μια σειρά εξωτερικών συνεργασιών με εξειδικευμένα στελέχη και επιχειρήσεις της αγοράς. Οι προτάσεις - συμβουλές μας είναι αποτέλεσμα μιας ολοκληρωμένης διαδικασίας, στην οποία το κάθε στέλεχος παρέχει την τεχνογνωσία του.

Πάνω σε αυτήν τη λογική βασίζεται η αποτελεσματική και άρτια λειτουργία των γραμμών παραγωγής μας.

 
FaLang translation system by Faboba