"ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΠΛΑΣΤ ΑΕΒΕ"
28
Mar

"ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΠΛΑΣΤ ΑΕΒΕ"

"CREATIVE GREECE AWARDS 2018"

 

Ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά το ετήσιο forum για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ CREATIVE GREECE 2018. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 στο Wyndham Grand Athens Hotel.

Στη διάρκειά της δόθηκαν οι διακρίσεις «CREATIVE GREECE AWARDS 2018» σε επιχειρήσεις της χώρας, που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας.

Η ΛΑΡΙΠΛΑΣΤ ΑΕΒΕ ήταν μία από τις εταιρείες που διακρίθηκε μέσα από την λίστα BEST PERFORMING COMPANIES που περιλαμβάνει εξωστρεφείς παραγωγικές επιχείρησεις με τις υψηλότερες επιδόσεις βάσει κύκλου εργασιών.

DIO 9026 small
Οι διακρίσεις CREATIVE GREECE AWARDS 2018 αφορούν εξωστρεφείς παραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας (ενέργεια, πετρελαιοειδή, μεταλλικά προϊόντα, μη μεταλλικά ορυκτά, φάρμακα, μάρμαρα, ελαιόλαδο, κρασί, ποτά, χυμοί, κλπ.) με τις υψηλότερες επιδόσεις (βάσει κύκλου εργασιών).

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν:

  • πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι σημαντικών χωρών με υψηλό επίπεδο διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων που θα παρουσιάσουν τις προοπτικές διεύρυνσης της συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις.
  • εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της εξωστρέφειας,
  • προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου
  • εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας και
  • εκπρόσωποι των ΜΜΕ

.