"Μακρόν στην Αθήνα: Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο Γάλλος Πρόεδρος"
14
Σεπ

"Μακρόν στην Αθήνα: Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο Γάλλος Πρόεδρος"

Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνοδευόμενος από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έφτασε το πρωί της Παρασκευής 8/9/2017 ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν.

 

IMG 9213 SMALL

Μακρόν και Τσίπρας έπειτα από την ολοκλήρωση των ομιλιών τους πραγματοποιήσαν συνάντηση εργασίας στρογγυλής τραπέζης με επικεφαλής ελληνικών και γαλλικών επιχειρήσεων.

IMG 9080 SMALL
Ηχηρά ονόματα της ελληνικής επιχειρηματικότητας από τον χώρο της βιομηχανίας, των χρηματοοικονομικών, των τραπεζών, του τουρισμού, της διατροφής, της ναυτιλίας κ.α. περιλαμβάνονταν στη λίστα με τους Έλληνες επιχειρηματίες ανάμεσα σε αυτούς και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Λαριπλαστ ΑΕΒΕ Βιομηχανία Πλαστικών, Κος Τσερέπας Ιωάννης που συναντήθηκαν με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Αλέξη Τσίπρα και τους Γάλλους επιχειρηματίες που συνοδεύαν τον Γάλλο πρόεδρο, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα για να διερευνήσουν την προοπτική συνεργασιών.

IMG 8989 SMALL
Στόχος της συνάντησης ήταν η επαφή της γαλλικής με την ελληνική επιχείρηση, σε ποικίλους τομείς σε όλα τα επίπεδα, ο εντοπισμός των δυσκολιών και των ευκαιριών, καθώς υπάρχει πληθώρα γαλλικών επιχειρήσεων που εκφράζουν ενδιαφέρον για την Ελλάδα, ανάμεσά τους, και εκτός των μεγάλων ομίλων, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και start ups.

IMG 8872 SMALL