«Η Εθνική Εξωτερική Πολιτική για τις Εξαγωγές»  στο επίκεντρο της εκδήλωσης του ΣΘΕΒ
20
Μαρ

«Η Εθνική Εξωτερική Πολιτική για τις Εξαγωγές» στο επίκεντρο της εκδήλωσης του ΣΘΕΒ

O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ημερίδα με αντικείμενο την "εθνική εξωτερική πολιτική για τις εξαγωγές", την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης ήταν η προώθηση της οικονομικής διπλωματίας, συνεκτικά και συναρθρωμένα προς την πολιτική, για την υποστήριξη της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων στις αγορές του εξωτερικού με κύριο ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Γ. Κατρούγκαλο.

IMGS0113

Στην ομιλία του ανέδειξε τις σημαντικές επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η ανακάμπτουσα οικονομία της χώρας, ανέπτυξε τις δυνατότητες περαιτέρω αύξησης της εξωστρέφειας των ελληνικών και δη των αγροτικών προϊόντων και εστίασε στις δράσεις του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο πρόεδρος της Lariplast ΑΕΒΕ και αντιπρόεδρος του ΣΘΕΒ κος Γιάννης Τσερέπας, συμμετείχε στη συνάντηση, ο οποίος ενισχύει με τις παρεμβάσεις και τις σημαντικές τοποθετήσεις του το έργο του συνδέσμου, το οποίο είναι προσανατολισμένο στην ουσιαστική συμμετοχή, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η κρίση στη χώρα μας, μέσα από μια σειρά στοχευμένων προτάσεων και συναντήσεων με εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου.

 

IMGS0200