Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ - Lariplast sa

lariplast philosophy

Η ΛΑΡΙΠΛΑΣΤ έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο αντίληψης και αντιμετώπισης των πλαστικών προϊόντων. Η φιλοσοφία μας απορρέει από μια σειρά αξιών που διέπουν κάθε βήμα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Οι άνθρωποί μας αποτελούν το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο για την επιτυχημένη πορεία της ΛΑΡΙΠΛΑΣΤ.

Είμαστε κάθε στιγμή δίπλα στους συνεργάτες και στους πελάτες μας, σε κάθε τους βήμα και ξεχωριστή ανάγκη. Προσφέρουμε ενεργά στην κοινωνία, συνεισφέροντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε ποιοτικούς χώρους -εγκαταστάσεις, επενδύοντας σε μονάδες ανακύκλωσης πλαστικού και διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων μας, βάσει Πιστοποιητικού ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001: 2000.

Αναπτύξαμε το αρτιότερο δίκτυο γραμμών παραγωγής για το πιο ολοκληρωμένο και πλήρες αποτέλεσμα, με κριτήριο την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεών σας. Κάθε ενέργειά μας συμβαδίζει με τις διεθνείς προδιαγραφές, όπως απορρέουν από τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές ρυθμίσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η ποιότητα και η πρωτοπορία αποτελούν τις δύο βασικές αρχές μας, συντελώντας στη δημιουργία μιας εταιρείας, η οποία ενεργεί με γνώμονα την προσοχή στη λεπτομέρεια και το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών.

 
FaLang translation system by Faboba