ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ - Lariplast sa

lariplast people

Το ανθρώπινο δυναμικό για τη ΛΑΡΙΠΛΑΣΤ αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της δυναμικής ανάπτυξης και της αποτελεσματικής λειτουργίας της.

Η σωστή οργάνωση και το υψηλό επίπεδο γνωστικής κατάρτισης των στελεχών, σε συνδυασμό με μια εμπειρία 39 χρόνων, οδήγησαν στην ανάπτυξη συνεργασιών με επαγγελματίες. Στοχεύουμε πάντα και προσελκύουμε άτομα με πιστοποιημένες ικανότητες, που συνδυάζουν τη γνώση της αγοράς και το μεράκι.

Η ΛΑΡΙΠΛΑΣΤ επενδύει σημαντικότατο μέρος των πόρων της σε σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία για την αποτελεσματική Διοίκηση και την ολοκληρωμένη εκπαίδευση του νέου προσωπικού της. Ενδεικτικά αναφέρουμε σύστημα διαχείριση πόρων ERP, σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και οργάνωσης πωλήσεων CRM, σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων WMS, ηλεκτρονικό κατάστημα B2B, πληροφοριακό σύστημα MIS.

Ταυτόχρονα, προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, έχουμε αναπτύξει μια σειρά εξωτερικών συνεργασιών με εξειδικευμένα στελέχη και επιχειρήσεις της αγοράς. Οι προτάσεις - συμβουλές μας είναι αποτέλεσμα μιας ολοκληρωμένης διαδικασίας, στην οποία το κάθε στέλεχος παρέχει την τεχνογνωσία του.

Πάνω σε αυτήν τη λογική βασίζεται η αποτελεσματική και άρτια λειτουργία των γραμμών παραγωγής μας.

 
FaLang translation system by Faboba